Catering av elegant fingermat

Skal du arrangere et selskap og hvor du har behov for enkel, men elegant og smakfull bevertning?

Da kan du trygt benytte deg av våre tapasmenyer. Tapas er utvilsomt den perfekte fingermaten når menyen består av mange småretter, satt sammen for å utgjøre et fullkomment måltid for både deg og dine gjester. Vi tilbyr fingermat som er laget med kjærlighet og hvor vi benytter kun de beste råvarer tilgjengelig i de ulike årstidene. For oss handler fingermat og tapas like mye om unike smaksopplevelser som å gjøre dine gjester mette og glade.

Med vår fingermat finner alle sine favoritter, selv en kresen gane!

Fingermat som passer for alle anledninger

Vi i Gastronomen leverer mat til alle ulike arrangementer og har ingen begrensninger i forhold til type eller størrelse på arrangementet. Vi betjener både privat- og bedriftsmarkedet.

For oss er kvalitet viktigere fremfor noe annet og vi garanterer høy kvalitet på alle våre retter og setter vår stolthet i vår matlaging. For deg som kunde betyr dette en ny dimensjon av fingermat. La deg imponere!

All fingermat leveres i engangsemballasje. Ved større arrangement med over 20 personer, tilbyr vi å legge fingermaten på porselensservise uten ytterligere kostnader.

Vi holder til i Ski, men har faste kunder i både Oslo og Follo.

Føl deg velkommen til å ta kontakt for mer informasjon om hvordan vi kan bistå deg med elegant og smakfull fingermat.