Hjemlevering av spansk tapas

Gastronomen bistår med hjemlevering av tapas til større arrangementer til private selskaper som konfirmasjon, dåp og navnefest, minnestund, bryllup, babyshower, utdrikkingslag, bursdag og andre jubileum.

Gastronomen har høy fokus kvalitet fremfor noe annet og vi kan garantere høy kvalitet på alle våre retter og setter vår stolthet i vår matlaging. Vår mat er laget med kjærlighet og vi benytter kun de beste råvarer tilgjengelig i de ulike årstidene. Vi er det perfekte valget for deg som ønsker en autentisk og smakfull tapas- opplevelse hjemme!

Vi har en målsetning om å skape minnerike matopplevelser med vår hjemlevering av tapas. For oss betyr dette unike opplevelser som inkluderer  ypperlig service, komplett og magiske smaks- og sanseopplevelser.

Vi holder til i Ski, men har hjemlevering av tapas i hele Follo og Oslo.

Bestilling til under 10 personer kommer i miljøvennlig engangsemballasje og for 10 personer eller flere kommer maten ferdig på fat og skåler.

Fatene må leveres tilbake til Gastronomen i Åsveien 3 i Ski senest 3 virkedager etter levering. Vi kan hente fatene, men dette må avtales på forhånd og har et gebyr på 500,-. Fatene skal leveres tilbake i samme kasse(r) som de ble levert i.

Om fatene blir skadet eller komme på avveie må vi dessverre kreve erstatning for dette etter de gjeldene prisene for de ulike fatene.

Du kan trygt ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan bistå med hjemlevering av tapas!