Selskapsmat for enhver gane

Mange undervurderer verdien av god mat i et selskap. Sannheten er at god mat og drikke skaper god stemning og hygge hos gjestene. Samtidig kan det være vanskelig å velge mat som treffer mange folk i hjerterota.

Med tapas vil du ved hjelp av små elegante retter kunne by på en meny med stor variasjon og hvor dine gjester vil finne sine favoritter – helt garantert. Vi får stadig tilbakemelding på at man alltid finner en sikker vinner når du bestiller tapas, selv den kresne!

For oss i Gastronomen betyr mat mer enn bare mat. For oss handler det like mye om magiske opplevelser og nye spennende smaker.

Tapas passer perfekt for deg som skal arrangere

  • Barnedåp
  • Konfirmasjon
  • Bryllup
  • Bursdagsselskap
  • Julebord
  • Firmafest

Vi i Gastro Tapas har høy fokus kvalitet fremfor noe annet og vi kan garantere høy kvalitet på alle våre retter og setter vår stolthet i vår matlaging. For oss er mat opplevelser, noe som gjenspeiler seg i kvaliteten på våre tapasretter som er laget fra bunnen av med kun de beste råvarene fra de ulike årstidene.

Vi leverer gratis på alle selskapsmenyer. Enkeltretter og tapasbokser leverer vi gratis ved samlet bestilling på min 2000,- All selskapsmat leveres i engangsemballasje. Ved større arrangement med over 20 personer kan vi tilby å legge maten på porselensservise uten ekstra kostnad.

Vi holder til i Ski, men betjener hele Follo og Oslo.

Våre matentusiaster og kokker har lang erfaring innen matlaging fra ulike deler i verden og vi har samlet typiske, autentiske retter fra ulike verdensdeler og satt sammen våre unike menyer for deg som har behov for selskapsmat som skiller seg ut.

Kontakt oss for mer informasjon om hvordan vi kan bistå med autentisk selskapsmat som garantert vil bli husket hos dine gjester!