Tapas catering du sent vil glemme

Siden vår oppstart har vi hatt en klar filosofi om å videreføre de spanske tradisjonene i vårt utvalg av tapas.

Tapas hadde sitt første utspring i Spania og består av små elegante retter. Ettersom populariteten for tapas har økt internasjonalt, kan vi i dag se et bredere utvalg av tapas retter, og som enkelt kan kombineres til et komplett måltid for deg og dine gjester.

Vår tapas catering er laget med kjærlighet og vi benytter kun de beste råvarer tilgjengelig i de ulike årstidene. For deg betyr dette magiske smaksopplevelser selv den kresne vil huske i lang tid. Alle i Gastronomen har stor lidenskap for tapas, og den beste spiseopplevelsen kommer alltid fra ekte lidenskap for mat.

Vi bistår med catering for deg som ønsker

  • Tapas (Tapasbokser og Tapas menyer)
  • Sandwich
  • Salater
  • Gastronomi og kokkekunst

Vår tapas catering egner seg for alle typer selskaper, men også for deg som ønsker en ekstra god lunsj på jobben. Vi har gode erfaringer med firmafest, dåp, konfirmasjon, bryllup, minnestund, bursdag og utdrikningslag. Velg mellom ferdigsatte tapasbokser eller velg retter fra vår meny.

Våre kokker har lang erfaring innen matlaging fra ulike deler i verden og vi har samlet typiske, autentiske retter fra ulike verdensdeler og satt sammen våre unike menyer innen hovedsak tapas.

All tapas leveres i engangsemballasje. For catering ved større arrangement (over 20 personer) kan vi tilby å legge maten på porselensservise uten ekstra kostnad.

Lyst på delikat lunsj eller overtidsmat på jobben?

Stadig flere bedrifter velger å benytte seg av tapas catering når de skal unne seg et bedre måltid i arbeidstiden. Vi er tilgjengelige for bedrifter som ønsker lunsj eller overtidsmat.

Vi leverer gratis på alle tapas menyer. Enkeltretter og tapasbokser leverer vi gratis ved samlet bestilling på min 2000,-

Vi holder til i Ski, men har faste kunder i hele Follo og Oslo.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for mer informasjon om hvordan vi kan bistå deg med profesjonell tapas catering.