Tapas – perfekt for et hvert koldtbord

Med et koldtbord vil du på elegant vis sørge for både mette og glade gjester. Samtidig sørger du for et godt dekkende utvalg, hvor selv en kresen gane vil finne sine favoritter. Du blir en suksess med et koldtbord.

Vi i Gastronomen er spesialister på tapas. Helt siden vår oppstart har vi hatt en klar filosofi om at tapas hører hjemme på det norske koldtbordet. Vi har samlet typiske og autentiske retter fra ulike verdensdeler, og satt sammen til et smakfullt koldtbord som garantert skiller seg ut. Skap et koldtbord som garantert vil bli snakket om i årevis hos dine gjester.

For både privat- og bedriftsmarkedet

Vi bistår med tapas koldtbord for både private arrangementer, men også for bedrifter som ønsker autentiske matopplevelser. Vi har ingen begrensninger i forhold til størrelse på bestillingene. Vi har god erfaring med firmafester, barnedåp, konfirmasjon, bryllup, minnestund og andre type selskaper hvor det er behov for et tapas koldtbord folk sjelden har sett maken til. For oss handler tapas om smaksopplevelser og nye erfaringer. Vi legger vår passion i å skape magiske opplevelser for deg og dine gjester. Med koldtbord finner alle en sikker vinner!

All mat til koldtbordet leveres i engangsemballasje. Ved større arrangement med over 20 personer, kan vi tilby å legge maten på porselensservise uten ytterligere kostnader.

Vi holder til i Ski, men har bistått med tapas koldtbord i både Follo og Oslo.

Kontakt oss for mer informasjon om vårt innbydende koldtbord!