Tapas til konfirmasjon – en smakfull start på det voksne liv

Konfirmasjon er utvilsomt den største dagen for en ungdom og markerer det store overgangen fra å være barn til å bli voksen.

Som store selskaper flest, er det også store ønsker knyttet til mat og serveringen. Stadig flere konfirmanter velger tapas når dette er langt mer sofistikert enn pizza og hamburger. I tillegg er det en kreativ og smakfull inngang i det voksne liv.

Vi sørger for å vise konfirmanten hvilke muligheter som finnes, også innenfor mat og tapas. Vi jobber aktivt for å skape magiske smaks-og sanseopplevelser. Når vi kombinerer det med ypperlig service ligger alt til rette for en vellykket konfirmasjon!

Vi i Gastronomen har bistått med tapas til konfirmasjon og vet godt hvordan vi skal sette sammen en meny som garantert vil falle i smak hos konfirmanten.

Ved hjelp av kokkekunst i kombinasjon med erfaring har vi alle muligheter for å sette sammen et rikelig utvalg av småretter. Selv den kresne gjest vil finne sine favoritter.

All mat leveres i engangsemballasje. For større konfirmasjonsfeiringer med over 20 gjester kan vi tilby å legge maten på porselensservise uten kostnad.

Vi leverer gratis på alle tapas menyer beregnet for konfirmasjon. Enkeltretter og tapasbokser leverer vi gratis ved samlet bestilling på min 2000,-

Vi holder til i Ski, men er tilgjengelige for hele Follo og Oslo.

Kontakt oss dersom du ønsker mer informasjon om hvordan vi kan bistå med tapas til konfirmasjon!