INSTRUKS OG INFORMASJON

Gastronomen er veldig opptatt av å levere opplevelser! Det innebærer ypperlig service, komplett og magiske smaks- og sanseopplevelser som vi er sikre på vil gi en utmerket totalopplevelse. Vår mat er laget med kjærlighet og vi benytter kun de beste råvarer tilgjengelig i de ulike årstidene.

 

Merking av retter

I kassen(e) ligger alle retter ferdig anrettet på porselensfat eller terrakotta dekket plastfolie. På toppen av hver rett er det merket med en lapp som beskriver retten, allergener og hvilke sauser/dipper som passer til.

 

Oppvarming

De rettene som skal varmes opp har en lapp med instruks og en ekstra rød klistrelapp.

 

Porselensfatene

Vi låner alltid ut fatene gratis til alle våre kunder for den beste opplevelsen (man spiser med øynene og presentasjon setter vi i Gastronomen høyt).

Fatene må leveres tilbake til Gastronomen i Åsveien 3 i Ski senest 3 virkedager etter levering. Vi kan hente fatene, men dette må avtales på forhånd og har et gebyr på 500,-.

Fatene skal leveres tilbake i samme kasse(r) som de ble levert i.

Om fatene blir skadet eller komme på avveie må vi dessverre kreve erstatning for dette etter de gjeldene prisene for de ulike fatene.

 

Mattilsynet og matsikkerhet

Gastronomen følger de gjeldene anbefalinger fra Mattilsynet i forhold til oppbevaring og bespisning (anbefaler bespisning innen 2 timer etter maten tas ut av kassen(e).

Gastronomen er ikke ansvarlig for evt oppvarming, oppbevaring av maten etter levering.